Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
blue close button png

Mangan bakso ing kampung, Ibrahim entuk rega diskon

Mangan bakso ing kampung, Ibrahim entuk rega diskon
SEMANGAT: Ibrahim Sanjaya saat berlaga di Stadion Brawijaya.

Status juara Liga 2 nggawa bathi dhewe kanggo Ibrahim Sanjaya. Ora mung bonus sing akeh. Nanging, akeh wong anyar sing ngerti dheweke mesthi menehi pitulung. "Iki minangka pengalaman nalika mulih," ujare Sanjaya.

Ya, sawise juara musim pungkasan, bocah umur 24 taun iki butuh wektu kanggo bali menyang tanah leluhure ing Waikabubak, Nusa Tenggara Timur (NTT). Incidentally, kabupaten ing Pulau Sumba duwe akeh wong neneko saka Jawa. "Kalebu saka Kediri," ujare.

Baca Juga


Ing kana, biasane mbukak bisnis panganan lan warung. Ing sawijining dina, Ibrahim nambani kanca-kancane arep mangan bakso ing salah sawijining warung. "Aku ngajak nganti 40 wong," ujare pamuter sing nate muter ing posisi mburi tengen.

Ternyata, sing adol yaiku Persikmania. Dheweke ngerti pasareane Sanjaya sing asring katon ing layar. "Ya, aku wis krungu dhewe, padha bisik-bisik. Sing Sanjaya ... kuwi Sanjaya ... "ujare, ngguyu.

Sanjaya kontribusi kanggo skuad Tiger Putih nggawe pemilik saka warung. Sawise rampung mangan, pemain sing wis main ing Semen Padang diwenehi diskon nganti 50 persen. Sanajan ora sabar, Sanjaya isih mbayar setengah.

Bener kedadeyan kasebut ora mung sapisan. Nalika ngunjungi warung panganan liyane ing Waikabubak, dheweke asring entuk rega diskon. Nyatane, kadhangkala gratis. "Matur suwun Gusti. Akeh wong sing apik, "ujare.

Terjemahan Bahasa Indonesia:   

blue close button png