Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lowongan Kerja PT Mega Central Finance - Credit Marketing Officer - Kediri



PT Mega Central Finance - Credit Marketing Officer - Kediri

Persyaratan:
DIBUTUHKAN CREDIT MARKETING OFFICER (CABANG KEDIRI)

Kualifikasi:

1. Umur maksimal 35 taun
2. Diploma (D3) lan lulusan sarjana
3. Mbukak kanggo lulusan anyar utawa ora duwe pengalaman kerja ing perusahaan keuangan / bank
4. Apike pengalaman ing proyek sing padha (petugas pemasaran kredit khusus kanggo dana utangan / motor anyar) ing perusahaan pembiayaan kendharaan
5. Nduwe motor lan SIM C (Wajib)
6. Kapinteran lan katrampilan sing apik ing lapangan marketing lan survey kemungkinan
7. Disiplin, jujur, apik, sopan santun lan ora gampang sambat.

Fasilitas: Gaji (UMK), insentif Wulan, Keuntungan Kesehatan lan Kredit, THR, Dalan Karir
Penempatan: KEDIRI BRANCH
Alamat: Jl. Letdjen S. Parman 10, Kecamatan Tosaren, Kecamatan Pesantren, Kutha Kediri

Pelamar sing nduweni kualifikasi, mangga langsung kirim file aplikasi lengkap menyang alamat sing wis didaftar.

Tanggung jawab kasebut

Katrangan proyek:
Nindakake kegiatan penjualan produk silihan motor utawa dana utangan lan nliti babagan kemungkinan calon konsumen kanggo entuk target sing wis disetel dening perusahaan kasebut.

Terjemahan Bahasa Indonesia: